NOVINKY 2022 - LETNÍ SLEVA 15%

Zasílání novinek

Přeji si odebírat novinky e-mailem.

Zadejte Váš e-mail.


Proč si pořídit rozkládací pohovky MILANO BEDDING a VITARELAX právě u nás?

Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.

EXPRES DODÁNÍ VITARELAX

 

DOPRAVA DOMŮ

Jiří Valeš - CENTRUM PODLAH HOSTIVAŘ - česká obchodní společnost působící na trhu již více než 25 let. Za tuto dobu jsme získali mnoho zkušeností a spokojených zákazníků, kteří se k nám vracejí a dále nás doporučují. Zabýváme se prodejem a montáží všech druhů podlahových krytin, nabízíme kvalitní zboží a materiály od předních českých a zahraničních výrobců. Jsme výhradním prodejcem značkového ložního povlečení Matějovský. Naše firma se od roku 1990 také zabývá výrobou protialergických prošívaných přikrývek, polštářů, matracových chráničů značky Skantex a prodejem bytového textilu.

 

 

 

        Navštivte nás na FaccebookuSledujte nás na TwitteruKatalogy PDFNavštivte nás na Instagramu @Allysofabeds

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas Ally s.r.o., se sídlem Vestec, Průběžná 208, 252 42, IČ 27171175, zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 101727 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

 

Navštivte nás na Faccebooku  Sledujte nás na Twitteru  Navštivte nás na Instagramu @AllysofabedsKatalogy PDF 


Allysofabeds - ITALSKÉ ROZKLÁDACÍ POHOVKY

Vyhledávání dle parametrů  /  Milano Bedding  /  Vitarelax  /  Ditre Italia

DOVOZCE A PROVOZOVATEL E-SHOPU: Ally s.r.o., Vestec, Průběžná 208, 252 42, IČ: 27171175 DIČ: CZ27171175

Vyzkoušejte si rozkládací pohovky:

PRAHA - KONZULTACE A PRODEJ - CENTRUM PODLAH - Jiří Valeš, Hostivařská 92/6, Praha - Hostivař, IČ: 45727805 - KONTAKT

OSTRAVA - HOMEOPATICKÁ ORDINACE - PROHLÍDKA- Bohumínská 788/61, Slezská Ostrava - KONTAKT

Telefon: +420 775 627 848, 775 775 320  Email: in@italsky-nabytek.eu


Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz