NOVINKY 2022 - LETNÍ SLEVA 15%

Zasílání novinek

Přeji si odebírat novinky e-mailem.

Zadejte Váš e-mail.


Proč si pořídit rozkládací pohovky MILANO BEDDING a VITARELAX právě u nás?

Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.

EXPRES DODÁNÍ VITARELAX

 

DOPRAVA DOMŮ

Jiří Valeš - CENTRUM PODLAH HOSTIVAŘ - česká obchodní společnost působící na trhu již více než 25 let. Za tuto dobu jsme získali mnoho zkušeností a spokojených zákazníků, kteří se k nám vracejí a dále nás doporučují. Zabýváme se prodejem a montáží všech druhů podlahových krytin, nabízíme kvalitní zboží a materiály od předních českých a zahraničních výrobců. Jsme výhradním prodejcem značkového ložního povlečení Matějovský. Naše firma se od roku 1990 také zabývá výrobou protialergických prošívaných přikrývek, polštářů, matracových chráničů značky Skantex a prodejem bytového textilu.

 

 

 

        Navštivte nás na FaccebookuSledujte nás na TwitteruKatalogy PDFNavštivte nás na Instagramu @Allysofabeds

  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu Luxusní italský nábytek
Ochrana osobních údajů e-shopu Luxusní italský nábytek
  1. Společnost Ally s.r.o., se sídlem Vestec, Průběžná 208, 252 42, IČ 27171175, zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 101727 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Ally s.r.o., tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese in@italsky-nabytek.eu

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.italsky-nabytek.eu, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

 

Navštivte nás na Faccebooku  Sledujte nás na Twitteru  Navštivte nás na Instagramu @AllysofabedsKatalogy PDF 


Allysofabeds - ITALSKÉ ROZKLÁDACÍ POHOVKY

Vyhledávání dle parametrů  /  Milano Bedding  /  Vitarelax  /  Ditre Italia

DOVOZCE A PROVOZOVATEL E-SHOPU: Ally s.r.o., Vestec, Průběžná 208, 252 42, IČ: 27171175 DIČ: CZ27171175

Vyzkoušejte si rozkládací pohovky:

PRAHA - KONZULTACE A PRODEJ - CENTRUM PODLAH - Jiří Valeš, Hostivařská 92/6, Praha - Hostivař, IČ: 45727805 - KONTAKT

OSTRAVA - HOMEOPATICKÁ ORDINACE - PROHLÍDKA- Bohumínská 788/61, Slezská Ostrava - KONTAKT

Telefon: +420 775 627 848, 775 775 320  Email: in@italsky-nabytek.eu


Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz